26-12-2023

Onan-thumb

Verpakkingsartikelen voor Onan Coffee & Tea

In het levendige hartje van het Belgische Leuven vind je Onan Coffee & Tea, een sfeervolle koffiebar met een eigen koffiebranderij en een expertise in het ambacht van theeblenden. Sinds 2004 verwennen ze hun klanten met authentieke, eerlijke koffie en thee.

Bedrukte magneetdozen
Magneetdozen zijn erg veelzijdig en worden voor verschillende doeleinden gebruikt. Onan gebruikt de luxe geschenkdozen om de koffie- en theecollectie in te presenteren. Deze luxe zwarte magneetdozen zijn bedrukt met een prachtig gouden hotstamp. Echt een mooie bewaardoos voor op het aanrecht of de keukentafel.

Bedrukte papieren tassen
Ben je in de winkel in Leuven dan krijg je je bestelling mee in een mooie papieren tas. Onan heeft gekozen om drie formaten tassen prachtig te laten bedrukken. De papieren tassen zijn vanaf 1.000 stuks geheel op maat te produceren.

Bedrukte fourniturenzakjes
Fourniturenzakjes, ook wel geschenkzakjes of enveloppen genoemd, bieden wij ook aan vanaf 1.000 stuks. Deze zakjes zijn geschikt om kleine of losse producten mee te verpakken. Denk bijvoorbeeld aan een probeerzakje koffie of losse thee om een smaak te ervaren. Bedrukte zakjes geven een extra toevoeging aan de klantbeleving.

Bedrukte cadeauverpakkingen
Naast de geschenkdozen, gift bags en zakjes hebben wij ook het vloeipapier mogen verzorgen. Al deze artikelen samen zorgen voor een prachtige verpakkingslijn.

Kom je niet zo vaak in Leuven? Bestel dan hier je favoriete koffie- en theesoorten van Onan. Je ontvangt dan een luxe bewaardoos met koffie of thee om thuis van te genieten.