23-10-2023

FransHalsMuseum-Header

Verpakkingscollectie voor het Frans Hals Museum

Het Frans Hals Museum is een kunstmuseum gelegen in Haarlem. Het museum is genoemd naar de beroemde Nederlandse schilder Frans Hals, wiens werken een belangrijk onderdeel van de collectie vormen. Het museum is gewijd aan de Nederlandse schilderkunst van de Gouden Eeuw en toont een uitgebreide collectie van schilderijen uit die periode, waaronder werken van Frans Hals zelf, evenals andere prominente schilders zoals Jacob van Ruisdael, Johannes Vermeer en andere meesters.

Bedrukte fourniturenzakjes
Papieren fournituren zakjes worden ook wel geschenkzakjes genoemd. Deze zakjes zijn perfect te gebruiken om een souvenir uit het museum mee te verpakken. Of het nu gaat om een foto, kaart of boek, de verschillende beschikbare formaten zorgen dat er altijd een juist formaat voor u bij zit. Vanaf 1.000 stuks geheel op maat te produceren.

Bedrukte papieren gift bags
Het Frans Hals Museum heeft gekozen uit 3 formaten bedrukte papieren gift bags. In de museumwinkel bieden zij originele cadeaus aan voor jong en oud. Door middel van de gift bags zijn deze presentjes uniek te verpakken. Vanaf 1.000 stuks geheel op maat te produceren.

Bedrukte luxe papieren tassen
Voor de grotere artikelen heeft FF-PACKAGING ook bedrukte luxe papieren tassen voor het Frans Hals museum mogen realiseren. Daarnaast kan deze tas ook worden gebruikt om alles in het geheel mee te kunnen geven aan de klant. Vanaf 1.000 stuks geheel op maat te produceren.

Bedrukte cadeauverpakkingen
Naast de tassen, gift bags en zakjes hebben wij ook ook het inpakpapiervloeipapier en de etiketten mogen verzorgen. Al deze artikelen samen zorgen voor een prachtige cadeauverpakkingen lijn.

Bent u geïnspireerd door de verpakkingslijn en bent u benieuwd hoe wij u kunnen helpen in het realiseren van zo’n concept? Informeer dan gerust naar de mogelijkheden.

Wij denken graag met u mee!