17-07-2023

ThisIsHolland

Vliegensvlugge verpakkingen voor THIS IS HOLLAND

THIS IS HOLLAND is een toeristische attractie in Amsterdam. Door middel van een vliegtuigsimulator wordt er gevlogen over de highlights van Nederland. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de Waddenzee, het Veluwemeer en de Amsterdamse grachten. Een waanzinnige belevenis die iedereen eens mee zou moeten maken!

Verpakkingen voor THIS IS HOLLAND
FF-PACKAGING levert al verpakkingen aan Madame Tussauds in Amsterdam. Omdat THIS IS HOLLAND een onderdeel is van Madame Tussauds zijn wij zodoende met elkaar in contact gekomen en hebben wij inmiddels ook voor hun een mooi verpakkingsconcept mogen produceren. Via de website van Madame Tussauds is ook een leuke combi ticket te koop voor zowel het museum als de 5D Flight Experience.

Twisted papieren tassen
Er zijn 2 formaten twisted papieren tassen geproduceerd. De opdruk is een knallend oranje kleur welke lekker opvalt in het straatbeeld. Het materiaal van de tas is gemaakt van FSC gecertificeerd kraft en is daarnaast ook nog volledig recyclebaar. Een duurzame en toch stralende tas.

Fourniturenzakjes
De fourniturenzakjes zijn in dezelfde knallende oranje kleur gedrukt zodat dit mooi bij elkaar aansluit. Deze zakjes zijn perfect als giftzakjes te gebruiken voor bijvoorbeeld een kaart, sieraad of ander klein cadeautje.

Vloeipapier
Vloeipapier, ook wel zijdepapier genoemd, wordt gebruikt om cadeaus in te verpakken als extra beschermlaag. Door de oranje opdruk valt het vloeipapier goed op en past goed bij de andere items welke FF-PACKAGING voor THIS IS HOLLAND produceert. Vloeipapier drukken wij al vanaf 1.000 vellen met uw logo!

Dat wil ik ook!
Bent u ook enthousiast geworden van deze mooie verpakkingslijn? Neem dan zeker contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.