23-02-2024

Vrolijk kerstfeest?!


Ondanks dat velen reikhalzend uitkijken naar een warme zomer, zijn wij alweer druk in de weer met de voorbereidingen voor Kerst. Van 27 februari tot en met 29 februari verwelkomen wij u graag op onze stand tijdens de GéPéBé in Autotron Rosmalen.

De GéPéBé is dé ontmoetingsplaats voor leveranciers van zowel food- als non-foodproducten, speciaal bedoeld voor de samenstellers van kerst- en geschenkpakketten.

Dit jaar markeert de primeur van FF-PACKAGING op de GéPéBé. We kijken ernaar uit om deel te nemen aan deze boeiende beurs, waar we ons kerstaanbod op een aantrekkelijke wijze zullen presenteren. Ontdek bij onze stand G10 inspirerende verpakkingsconcepten en kerstverpakkingen die direct uit voorraad leverbaar zijn.

Bent u een samensteller van geschenkpakketten en wilt u uw creativiteit de vrije loop laten voor het komende kerstseizoen? Toegang tot de beurs is uitsluitend mogelijk op uitnodiging van de organisatie. U kunt een uitnodiging aanvragen via dit contactformulier.

De openingstijden van de GéPéBé zijn als volgt:
  • Dinsdag 27 februari: 9.30 uur tot 18.00 uur
  • Woensdag 28 februari: 9.30 uur tot 18.00 uur
  • Donderdag 29 februari: 9.30 uur tot 17.00 uur
Locatie:
Autotron
Graafsebaan 133
5248 NL Rosmalen

Wij hopen u te verwelkomen op onze stand en kijken ernaar uit om samen met u een prachtig kerstseizoen voor te bereiden!