Cadeaurolhouders - Zwart

Naast vele soorten cadeaupapier hebben wij ook cadeaurolhouders voor u in ons assortiment. Deze zijn beschikbaar in verschillende formaten, zodat uw rol inpakpapier hier perfect in gemonteerd kan worden. U kunt zowel cadeaupapier als de rolhouders bij ons bestellen, wij leveren deze al binnen 1-2 w… Lees meer

Configureer uw product

Materiaalkleur
Formaat
3. Bedrukking
4. Aantal drukkleuren
5. Oplage
5. Oplage
Aantal omdozen
-
+
Inhoud per omdoos
1
Prijs per omdoos
€ 145,10 (€ 145,10 per stuk)
Staffelkorting
 • Bestel 5 omdozen of meer en betaal € 137,84 per omdoos (5% staffelkorting)
 • Bestel 10 omdozen of meer en betaal € 130,59 per omdoos (10% staffelkorting)
 • Bestel 15 omdozen of meer en betaal € 123,34 per omdoos (15% staffelkorting)
6. Levering
6. Levering
7. Ontwerp aanleveren
Het artwork kan na afronding van uw bestelling via "mijn account" worden geupload.

Samenvatting

  Totaal prijs
  excl. BTW € 125,03*
  incl. BTW
  Mail samenstelling als offerte.
  Productnummer: INAP30
  • Offerte op maat aanvragen
  • Vraag een sample aan

  Productinformatie "Cadeaurolhouders"

  Naast vele soorten cadeaupapier hebben wij ook cadeaurolhouders voor u in ons assortiment. Deze zijn beschikbaar in verschillende formaten, zodat uw rol inpakpapier hier perfect in gemonteerd kan worden. U kunt zowel cadeaupapier als de rolhouders bij ons bestellen, wij leveren deze al binnen 1-2 werkdagen.

  Bestel uw bedrukte of onbedrukte cadeaurolhouders

  Neem eens een kijkje naar onze cadeaurolhouders. Deze houders zijn al binnen 1-2 werkdagen te leveren en beschikbaar in verschillende formaten. Deze cadeaurolhouders zijn beschikbaar voor rollen cadeaupapier met een breedte van 30, 50, 60 of 70 cm. Deze modellen zijn geschikt voor het plaatsen van de houder op een tafel, zodat deze op werkhoogte gebruikt kunnen worden. U kunt uw rol cadeaupapier hier gemakkelijk in hangen. Op deze manier kunt u het papier gemakkelijk afrollen en kunt u de cadeautjes gemakkelijker inpakken. Naast deze rolhouders hebben wij ook een breed assortiment cadeaupapier op voorraad. Dit zowel in verschillende formaten, dessins en materiaalsoorten.  
  Bekijk de FAQ over de cadeaurolhouder voor de meest voorkomende vragen over dit product. Staat uw vraag er niet tussen? Neem gerust contact op met één van onze collega’s.  

  Eigenschappen

  Uitvoering
  Rol
  Materiaal
  RVS
  Materiaalkleur
  Zwart
  Maatvoering
  Breedte
  Formaat
  30 cm.
  50 cm.
  60 cm.
  70 cm.
  Ecologisch
  Herbruikbaar

  Altijd een passende oplossing

  • 24-uurs levering mogelijk
  • In-house producties
  • Gratis visual en/of sample
  • Hulp bij uw ontwerp door onze grafische studio
  • Beste prijsgarantie

  Veelgestelde vragen

  Hieronder vindt u veelgestelde vragen. Staat uw vraag er niet bij? Neem dan contact met ons op via telefoon, chat of e-mail. Wij zullen uw vraag zo snel mogelijk beantwoorden.

  Zijn cadeaurolhouders bestand tegen vocht of regen?  
  Cadeaurolhouders zijn bestand tegen vocht of regen, de houders zijn gemaakt van roestvrij materiaal. U kunt deze rolhouders gebruiken in bijvoorbeeld uw bloemenzaak, waarbij de houder in aanraking komt met vocht van de bloemen.
  Kan ik mijn cadeaurolhouders ook ophalen? 
  U heeft de mogelijkheid om de cadeaurolhouders bij ons af te halen. Neem vooraf even telefonisch contact met ons op (0341-430413), zodat wij de houders voor u klaar kunnen zetten. U bent van harte welkom op Nobelstraat 35, 3846 CE te Harderwijk. Onze voorraad staat in ons eigen magazijn, zodat wij u direct kunnen helpen.