Twisted ZEROTREE® tassen deluxe - Gerecycled graspapier - Bruingrijs

Bent u op zoek naar tassen met een ECO uitstraling? Neem dan eens een kijkje naar onze twisted ZEROTREE® tassen deluxe. Deze tassen zijn gemaakt van 120 grams gras papier en zoals de benaming van de tas al zegt; er worden geen nieuwe bomen gekapt voor de productie van deze tassen. U ziet de grasvez… Lees meer

Configureer hieronder uw product

Materiaalkleur
Maak een keuze
Formaat
Maak een keuze
3. Bedrukking
Maak een keuze
4. Aantal drukkleuren
Maak een keuze
5. Oplage
Maak een keuze
5. Oplage
Maak een keuze
Aantal omdozen
-
+
Inhoud per omdoos
250
Prijs per omdoos
€ 70,00 (€ 0,280 per stuk)
Staffelkorting
 • Bestel 5 omdozen of meer en betaal € 66,50 per omdoos (5% staffelkorting)
 • Bestel 10 omdozen of meer en betaal € 63,00 per omdoos (10% staffelkorting)
 • Bestel 15 omdozen of meer en betaal € 59,50 per omdoos (15% staffelkorting)
6. Levering
Maak een keuze
6. Levering
Maak een keuze
7. Ontwerp aanleveren
Sleep hier uw bestand(en) of selecteer via de onderstaande knop. Bestandsnamen mogen alleen uit letters en/of cijfers bestaan.
Bestand(en) kiezen

  Samenvatting

  334 klantreviews
   Totaal prijs
   excl. BTW € 0,44*
   incl. BTW
   Mail samenstelling als offerte.
   Productnummer: ZNG010
   • Beste prijsgarantie
   • Gratis verzending vanaf €150,-
   • 24-uurs levering mogelijk
   • Gratis visual en/of sample
   • Hulp en advies door onze grafische studio
   • Offerte op maat aanvragen
   • Vraag een sample aan

   Productinformatie "Twisted ZEROTREE® tassen deluxe - Gerecycled graspapier"

   Bent u op zoek naar tassen met een ECO uitstraling? Neem dan eens een kijkje naar onze twisted ZEROTREE® tassen deluxe. Deze tassen zijn gemaakt van 120 grams gras papier en zoals de benaming van de tas al zegt; er worden geen nieuwe bomen gekapt voor de productie van deze tassen. U ziet de grasvezels terug in de tas, waardoor deze tas een duurzame en milieuvriendelijke uitstraling heeft. Deze tassen zijn vanuit voorraad leverbaar in verschillende formaten. De ZEROTREE® tassen kunnen zowel met als zonder bedrukking direct uit voorraad worden geleverd.

   Bestel uw bedrukte of onbedrukte twisted ZEROTREE® tassen deluxe

   Bent u op zoek naar tassen met een ECO uitstraling? Kijk dan eens naar onze twisted ZEROTREE® tassen deluxe. Deze tassen zijn gemaakt van 120 grams gras papier en zijn voorzien van 2 gedraaide koorden. De tassen zijn voorzien van ons ZEROTREE® label en er zijn geen nieuwe bomen gekapt voor de productie van deze tassen. Deze tassen zijn ideaal om te gebruiken in uw verantwoorde kledingzaak, een natuurwinkel of bijvoorbeeld een wereldwinkel. De tassen zijn ook erg geschikt om uit te delen op een evenement of beurs, de tassen laten zien dat u rekening houdt met het milieu en heeft een duurzame uitstraling. 
   Bekijk de FAQ over twisted ZEROTREE® tassen voor de meest voorkomende vragen over dit product. Staat uw vraag er niet tussen? Neem gerust contact op met één van onze collega’s.  

   Twisted ZEROTREE® tassen deluxe op maat?  

   Laat u inspireren op onze custom made pagina en vraag een offerte op maat of gratis visual aan.

   Downloads

   Download hieronder de aanleverspecificaties en werktekeningen voor de opmaak van het gewenste product.

   Eigenschappen

   Uitvoering
   Koorden
   Bedrukbaar
   1 - 4 PMS kleuren
   Full colour / CMYK
   Materiaal
   Papier
   Materiaalkleur
   Bruingrijs
   Maatvoering
   Breedte + diepte x hoogte
   Formaat
   14 + 7 x 19 cm.
   18 + 7 x 24 cm.
   25 + 10 x 35 cm.
   35 + 12 x 40 cm.
   Ecologisch
   100% recyclebaar
   Duurzaam

   Veelgestelde vragen

   Hieronder vindt u veelgestelde vragen. Staat uw vraag er niet bij? Neem dan contact met ons op via telefoon, chat of e-mail. Wij zullen uw vraag zo snel mogelijk beantwoorden.

   Zijn twisted ZEROTREE® tassen ecologisch, milieuvriendelijk of duurzaam? 
   Twisted ZEROTREE® tassen zijn gemaakt van 120 grams ZEROTREE® gras papier. Het papier is gemaakt van een grasvezel welke zichtbaar is, zodat deze dozen naast ecologisch zijn ook een eco uitstraling hebben. Ons uitgangspunt is dat voor alle ZEROTREE® tassen welke wij produceren geen nieuwe bomen worden gekapt, vandaar de naam ZEROTREE® (nul bomen worden gebruikt voor de productie van onze tassen). Op deze manier dragen wij ons steentje bij aan het milieu en het cradle to cradle proces. Ook proberen wij hiermee de afvalberg in derdewereldlanden beetje bij beetje te minimaliseren. Deze tassen worden deels gemaakt van gerecycled afval papier. Na verzameling hiervan voegen wij natuurlijke vezels zoals gras, stro of jute eraan toe. Dit zijn vaak grote vezels die ervoor zorgen dat het ZEROTREE® materiaal sterk wordt. Op deze manier zijn geen nieuwe bomen gekapt en blazen wij oud papier nieuw leven in.
   Hoe worden twisted ZEROTREE® tassen gedrukt? 
   Deze twisted ZEROTREE® tassen worden bedrukt door middel van zeefdruk of digitale print. Wij kunnen door middel van de zeefdruktechniek volle PANTONE® kleuren drukken. Met de digitale print kunnen wij bijvoorbeeld een afbeelding drukken op de tas. Afhankelijk van uw aangeleverde artwork zullen wij de beste druktechniek voor u kiezen. Wij kunnen de tassen op zowel de voor- als achterzijde bedrukken. Dit kan zowel in één kleur als in meerdere kleuren.
   Kan ik twisted ZEROTREE® tassen op maat laten maken? 
   U kunt deze tassen in elk formaat laten produceren, dit kan al vanaf 1.000 stuks. Dit kan naast elk formaat in elke materiaalkleur, drukkleur en de gewenste afwerking. De levertijd van een custom made tas is ongeveer 10-12 weken na akkoord op de PDF-drukproef.
   Van welk materiaal worden twisted ZEROTREE® tassen gemaakt? 
   De twisted ZEROTREE® gras tassen zijn gemaakt van natuurlijke materialen. Ons uitgangspunt is dat voor alle ZEROTREE® tassen welke wij produceren geen nieuwe bomen worden gekapt, vandaar de naam ZEROTREE® (nul bomen worden gebruikt voor de productie van onze tassen). Op deze manier dragen wij ons steentje bij aan het milieu en het cradle to cradle proces. Ook proberen wij hiermee de afvalberg in derdewereldlanden beetje bij beetje te minimaliseren. Deze tassen worden deels gemaakt van gerecycled afval papier. Na verzameling hiervan voegen wij natuurlijke vezels zoals gras, stro of jute eraan toe. Dit zijn vaak grote vezels die ervoor zorgen dat het ZEROTREE® materiaal sterk wordt. Op deze manier zijn geen nieuwe bomen gekapt en blazen wij oud papier nieuw leven in.
   Zijn twisted ZEROTREE® tassen bestand tegen vocht of regen? 
   Deze tassen zijn helaas niet bestand tegen vocht, al houdt het de regen wel buiten. De tas is gemaakt van natuurlijk materiaal wat het vocht tijdelijk zal afstoten. De tas is sterk en kan zeker tegen een stootje. 
   In welke formaten zijn twisted ZEROTREE® tassen beschikbaar? 
   Deze ecologische tassen zijn verkrijgbaar in meerdere formaten. Zo hebben wij deze beschikbaar in 14 + 7 x 19 cm., 18 + 7 x 24 cm., 25 + 10 x 35 cm. en 35 + 12 x 40 cm. Het formaat wordt weergegeven als breedte + diepte x hoogte. Bent u op zoek naar een ander formaat, geen enkel probleem. Vraag dan een offerte aan.
   Kan ik mijn twisted ZEROTREE® tassen ook ophalen? 
   Het is mogelijk om de ZEROTREE® op te halen bij ons magazijn mocht u de tassen dezelfde dag nog nodig hebben. Op deze manier bespaard u naast levertijd tevens de verzendkosten. Neem vooraf met onze collega’s contact op, om te zien wat de mogelijkheden zijn.
   Wat is de minimale oplage om twisted ZEROTREE® tassen te bestellen?
   Deze tassen zijn voornamelijk voor eenmalig gebruik. Denk bijvoorbeeld aan een tas om mee te geven in een kledingwinkel of giftshop. Deze tassen zijn door hun ECO uitstraling ook erg geschikt voor ECO shops, een natuurwinkel of een wereldwinkel.
   Hoe snel kunnen twisted ZEROTREE® tassen geleverd worden? 
   Deze twisted ZEROTREE® tassen kunnen al snel bij u worden geleverd. Mocht u de tassen direct nodig hebben, wij kunnen de tassen al binnen 24 uur bij u leveren. Dit kan zowel onbedrukt als bedrukt met uw logo op de voor- en achterzijde in verschillende kleuren. Neem contact op met een van onze collega’s om u zo goed mogelijk te adviseren.
   Waar worden twisted ZEROTREE® tassen voor gebruikt? 
   De ZEROTREE® tassen kunnen in vele verschillende branches worden gebruikt. De ECO uitstraling van deze tassen past perfect bij milieubewuste ondernemers en duurzame bedrijven. Denk bijvoorbeeld aan een kledingwinkel, een giftshop met ECO producten, een natuurwinkel of een wereldwinkel. Daarnaast zijn de tassen ook erg geschikt om bijvoorbeeld uit te delen op een beurs en hier uw product in de verpakken. Deze tassen zijn voorzien van een ZEROTREE® label en laten zien dat u verantwoord onderneemt.
   Waar moet ik op letten bij het bedrukken van twisted ZEROTREE® tassen? 
   Bij het bedrukken van deze twisted ZEROTREE® tassen adviseren wij om uw bedrukking te plaatsen in het midden van de tas. Op deze manier valt de bedrukking het meest op. De tassen zijn van groen gekleurd materiaal, we adviseren u een donkere drukkleur waardoor uw logo beter uitkomt. Bent u benieuwd of uw bedrukking geschikt is voor een ZEROTREE® tas? Neem contact op met onze collega’s en vraag een gratis visual of gratis sample aan. Zeefdruk  Download hier de aanleverspecificaties voor het bedrukken van twisted ZEROTREE® tassen in zeefdruk.