01-03-2023

Susanbijl

Ecologische verzendzakken voor Susan Bijl

Wie is Susan Bijl?
Susan Bijl maakt oersterke, duurzame en herbruikbare tassen ter vervanging van de single-use plastic tassen, genaamd The New Shopping Bag. Inmiddels is dit merk wereldwijd gegroeid en zijn er reeds vijfentwintig collecties ontworpen. Inmiddels is de collectie ook uitgebreid met andere items, zoals pouches en rugzakken.

Ecologische verzendzakken
De collecties worden wereldwijd verstuurd en zijn eenvoudig te bestellen via de webshop van Susan Bijl of te koop in 1 van de winkels in Rotterdam.
Voor het verzenden heeft FF-PACKAGING 4 verschillende formaten ecologische verzendzakken mogen produceren.

Vlakke verzendzakken
Een uitvoering zonder bodem en/of zijvouw zijn de vlakke verzendzakken. Deze nemen weinig ruimte in beslag en zijn perfect te gebruiken voor kleinere items. Gemaakt van stevig 120 grams bruin FSC Mix Credit kraft papier. Een ecologische keuze dus!

Verzendzakken met blokbodem
Het basismateriaal is gemaakt van extra sterk 400 grams bruin kraft papier, dit papier is onbewerkt en ongebleekt en daarom 100% recyclebaar. Daarnaast zijn deze verzendzakken FSC gecertificeerd. Deze verzendzak is geproduceerd met een bodem- en zijvouw waardoor deze meer diepte heeft.

Dat wil ik ook!
Bent u ook op zoek naar ecologische, duurzame, volledig recyclebare verzendverpakkingen? Wij kunnen deze bedrukt en al aan u leveren al vanaf 100 stuks!