26-04-2024

Kijk niet zo zuur!


Kesbeke tafelzuren, wie kent het niet? De potjes augurken, uitjes en piccalilly van het Amsterdamse familiebedrijf zijn al sinds 1948 in de schappen te vinden. De augurk maakt nu zijn opmars door de hitserie ‘De Augurkenkoning’ op RTL 5 waar we de familie Kesbeke kunnen volgen over het reilen en zeilen in en om de augurkenfabriek. De serie is zo populair dat er nu al een tweede seizoen van te zien is!

Katoenen tassen met leuke print
Kijk niet zo zuur! Dat is de quote die gedrukt staat op de nieuwe katoenen tassen van Kesbeke. Een pakkende kop die zeker de aandacht zal trekken. Samen met het logo en een illustratie van 2 dansende augurkjes is de tas een leuk verkoopitem voor hun onderneming geworden. De tassen zijn gedrukt in full colour en voorzien van 2 lange lussen die fijn in de hand of over de schouder te dragen zijn.

Naast deze tassen is er in de webshop van Kesbeke nog veel meer merchandise te vinden met andere leuke prints en quotes. Bekijk en bestel deze hier.

Papieren tassen
Voor de fysieke winkels hebben wij deze papieren tassen gemaakt met papier gedraaide koorden. De papieren tassen zijn gemaakt van duplex papier. Dat houdt in dat de buitenzijde een andere kleur heeft dan de binnenzijde van de tas. De binnenzijde heeft een ecologische bruin kraft look en de buitenzijde is gemaakt van wit papier. De bedrukking blijft hierdoor een frisse uitstraling houden en het witte logo komt zo goed tot zijn recht. Daarnaast zijn deze tassen voorzien van het FSC® keurmerk. Wilt u hier meer over weten? Klik dan hier.

Bent u voor uw onderneming ook op zoek naar leuke verpakkingen voor uw winkel? Bekijk dan ons assortiment of neem contact op met één van onze medewerkers voor advies, offerte of een afspraak. U kunt ook met of zonder afspraak onze showroom bezoeken voor meer verpakkingsinspiratie.