20-03-2024

Nieuwe items in ons assortiment!


We zijn verheugd om onze nieuwste aanwinsten aan te kondigen: de canvas shoppers en katoenen tassen met nautische strepen! Deze trendy tassen zijn niet alleen praktisch, maar ook een stijlvolle toevoeging aan uw assortiment zomeraccessoires.

Canvas shoppers: stijlvol en duurzaam

Onze canvas shoppers zijn de perfecte keuze voor klanten die op zoek zijn naar een veelzijdige en duurzame tas. Gemaakt van stevig 300 grams (10 OZ.) canvas met een versterkte band aan de bovenzijde, zijn deze shoppers verkrijgbaar in zowel ecru als zwart, waardoor ze passen bij elke stijl. Van een dagje strand tot een middagje shoppen, deze tassen zijn geschikt voor elke gelegenheid. Bovendien kunnen ze direct uit voorraad worden besteld of worden bedrukt met het logo van uw onderneming, waardoor ze een uitstekende reclamemogelijkheid bieden.

Katoenen tassen met nautische strepen: Elegante zomerstijl

Voor een vleugje maritieme flair zijn onze katoenen tassen met nautische strepen de perfecte keuze. Gemaakt van hoogwaardig 220 grams (8 OZ.) katoen, zijn deze tassen niet alleen elegant, maar ook uiterst functioneel. Ideaal voor klanten die een dagje uit plannen naar de stad, het strand of het zwembad. De handige draaglussen zorgen voor comfortabel gebruik, of ze nu over de schouder worden gedragen of in de hand worden gehouden.

Ontdek en personaliseer uw tassen!

Met deze nieuwe tassen in uw assortiment kunnen klanten hun zomeroutfits compleet maken. Bovendien bieden wij personalisatiemogelijkheden vanaf slechts 25 stuks. Leuk als giveaway of als verkoopitem in uw winkel.
Bezoek onze showroom of vraag een gratis sample aan en ontdek deze geweldige toevoegingen aan uw zomercollectie!