17-05-2024

FathersDay-Banner

Ontdek onze designs voor Vaderdag

Zondag 16 juni is het Vaderdag, de perfecte gelegenheid om alle vaders in het zonnetje te zetten. Of het nu een avontuurlijke, vrolijke, handige, of stoere vader is, een mooi ingepakt cadeau wordt door alle vaders gewaardeerd. In deze blog lichten we een aantal leuke Vaderdag designs toe om de aankoop van uw klanten te stimuleren en cadeaus op een leuke manier te verpakken.

Onze ontwerpstudio heeft 3 verschillende designs gemaakt die we op verschillende verpakkingen laten bedrukken.

Design ‘Best Dad Ever’
Verpakkingen bedrukt met de hartverwarmende boodschap 'Best Dad Ever' stralen een oprechte waardering uit voor vaders. Dit kleurrijke ontwerp omvat leuke illustraties die veel vaders typeren. Met een snorretje, biertje, dumbell, zonnebril, golf en een hartje heeft dit ontwerp vast één of meerdere raakvlakken met je vader.

Design ‘Dad You Rock’
Laat je vader weten (of denken) dat hij een echte rockster is. Verpakkingen bedrukt met de stoere boodschap 'Dad You Rock' zullen zeker een glimlach op zijn gezicht toveren. Deze krachtige zwarte bedrukking leent zich uitstekend op alle verpakkingen.

Design ‘Happy Father's Day’
De bekende quote 'Happy Father's Day' spat van de verpakking af. Met een sierlijke letter en blauwe aquarel splash past dit design goed bij jouw creatieve, vrolijke of handige vader. Een modern ontwerp voor vaders die zich niet oud willen voelen maar de kleur van het haar deze illusie toch wel een beetje verraad.

Deze ontwerpen laten we standaard in diverse formaten bedrukken op voordelige papieren tassen met platte lusluxe kraft papieren tassen met papieren of katoenen koordenkartonnen geschenkverpakkingen, en luxe magneetdozen. Afhankelijk van de verpakking is het ook mogelijk om het ontwerp op andere producten te drukken. Neem contact op voor de mogelijkheden.

Neutrale verpakkingen
Wij bieden ook diverse accessoires en neutrale verpakkingen (met of zonder printje) om een geschenk helemaal af te maken. Denk hierbij aan stickersgiftcards of doosjesstropdasverpakkingeninpakpapierlint, en vloeipapier. We hebben een selectie gemaakt van producten die goed bij dit thema passen, deze zijn hier te vinden.

Liever producten in het echt zien? Bezoek dan onze showroom met of zonder afspraak en stel zelf uw verpakkingen en accessoires samen.

Veel plezier met geven! Wij wensen alle vaders een leuke en gezellige Vaderdag toe.