11-04-2024

ProWein 2024: Een wereld van wijn in Düsseldorf


FF-PACKAGING heeft een inspirerend bezoek gebracht aan de ProWein 2024 in Düsseldorf. Dit dynamische evenement brengt de wereldwijde wijnindustrie samen. Met maar liefst 5,400 standhouders uit 65 verschillende landen beloofde het een mooi weekend te worden. Als toonaangevende leverancier van verpakkingsoplossingen zijn wij altijd op zoek naar nieuwe trends, merken en inspiratie uit diversie branches.

Verpakkingen die het verhaal vertellen

Bij FF-PACKAGING begrijpen we dat de presentatie van een fles wijn net zo belangrijk is als de inhoud zelf. Daarom hebben we ons assortiment van hoogwaardige verpakkingsoplossingen gepresenteerd aan de standhouders van ProWein. Van elegante geschenkdozen tot op maat gemaakte inlays voor o.a. een fles, glazen of accessoires, onze producten zijn ontworpen om de kwaliteit en het vakmanschap van de wijnen te benadrukken..

Maatwerk voor de wijn en spirits industrie

Als verpakkingsleverancier begrijpen we dat de wijnindustrie unieke behoeften heeft als het gaat om presentatie en branding. Daarom bieden we een scala aan maatwerkopties, zodat wijnproducenten en distributeurs hun producten kunnen onderscheiden in een competitieve markt. Of het nu gaat om het toevoegen van een gepersonaliseerd logo aan een geschenkdoos of het creëren van een volledig op maat gemaakte verpakking die de essentie van een wijnhuis weerspiegelt, FF-PACKAGING staat klaar om aan elke vraag te voldoen.

Duurzame oplossingen voor de toekomst

Naast het bieden van esthetisch aantrekkelijke verpakkingsoplossingen, streeft FF-PACKAGING ook naar duurzaamheid in al onze activiteiten. Tijdens ProWein hebben we onze inzet voor milieuvriendelijke verpakkingen benadrukt, met een focus op onze ZEROTREE® collectie en productieprocessen met een zo laag mogelijke milieu-impact. Door te investeren in duurzame oplossingen dragen we bij aan een groenere toekomst voor de wijnindustrie en de planeet als geheel.

Samen op weg naar succes

ProWein 2024 was niet alleen een gelegenheid om onze verpakkingsoplossingen te presenteren, maar ook een kans om in contact te komen met professionals uit de wijn en spirits industrie van over de hele wereld. Door samen te werken en ideeën uit te wisselen, kunnen we onze klanten helpen om hun merk te laten groeien en hun producten te laten opvallen in een steeds veranderende markt.

Wine & Spirits Lookbook

Tijdens de beurs hebben we ons Wine & Spirits lookbook uitgedeeld. Dit boekje staat vol inspirerende verpakkingsconcepten uit de wijn en spirits branche. Bent u benieuwd wat wij voor uw onderneming kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op. Wij komen graag bij u langs!