08-01-2024

PSI 2024


Van dinsdag 9 tot en met donderdag 11 januari 2024 staan wij op de PSI.
PSI is meer dan alleen een vakbeurs. Het is de plek waar de internationale promotionele producten branche samenkomt, kennis uitwisselt en inspiratie opdoet.

Op PSI 2024 ontdekt u een grote verscheidenheid aan promotionele producten. Ontmoet u distributeurs veredelingsbedrijven, fabrikanten en importeurs van promotionele producten. Deze vakbeurs is enkel te bezoeken als u werkzaam bent in de promotionele sector. Kaarten zijn op aanvraag beschikbaar.

Meer informatie over de PSI leest u hier

Stand 9C69
De PSI vindt plaats in het Exhibition Centre in Düsseldorf. De beurs is verdeeld over hal 9 en 10. U kunt ons vinden op stand nummer: 9C69.

Tijdens de beurs staan onze duurzame ZEROTREE® tassen centraal. Deze delen we ook uit. Daarnaast tonen wij ons assortiment aan tassenluxe dozen en verpakkingen. Verder presenteren we met trots ons nieuwe inspiratiemagazine.

ZEROTREE® tassen
We besteden extra aandacht aan ons eigen merk ZEROTREE®, waar bij de productie van dit ‘papier’ geen bomen worden gekapt. Deze tassen en dozen zijn volledig recyclebaar en kunnen eenvoudig bij het oud papier kunnen worden weggegooid.

Inspiratiemagazine
Ons nieuwe inspiratiemagazine is uit! Ook dit jaar weer gevuld met informatie over onze producten, duurzaamheid, prachtige verpakkingsconcepten en aandacht voor ons nieuwe duurzame kantoor.

Nu al benieuwd naar ons nieuwe magazine? Bekijk het magazine hier en laat u inspireren: 

Bent u naast de PSI ook nieuwsgierig naar de andere beurzen waar wij aan deelnemen? Bekijk deze hier.