01-01-2024

Ons nieuwe inspiratiemagazine is uit!

Ons nieuwe inspiratiemagazine is uit! Ook dit jaar is het magazine weer gevuld met ons productaanbod, duurzaamheid en prachtige verpakkingsconcepten. Extra aandacht besteden we aan de officiële opening van ons nieuwe kantoor en ons duurzame merk ZEROTREE®. Alle details, van ontwerp tot fotografie zijn in eigen huis bedacht door onze grafische studio. Hieronder een kleine samenvatting van de inhoud van dit inspiratiemagazine.

ZEROTREE®
Wist u dat bij de productie van dit ZEROTREE® papier geen bomen worden gekapt? Daarnaast zijn deze tassen en dozen volledig recyclebaar en kunnen eenvoudig bij het oud papier worden gegooid.

Officiële opening nieuwe kantoor
Zoals u misschien weet zijn wij in 2023 verhuisd naar ons nieuwe kantoor. In het magazine vindt u een terugblik naar de officiële opening hiervan.

Duurzaamheid
We voeren duurzaamheid in ons productaanbod met gerecyclede materialen en duurzame alternatieven voor elk ‘regulier’ product. Ook vertellen we meer over de eco labels zoals Fairtrade®, FSC® en GOTS®, waarvoor wij zijn gecertificeerd.

Daarnaast is duurzaamheid ook terug te vinden in ons pand. Door onze warmtepomp zijn we van het gas af en wekken we energie op door middel van zonnepanelen.

Verpakkingsconcepten
Dit magazine is uiteraard weer gevuld met de meest inspirerende verpakkingsconcepten. Deze laten goed zien wat er allemaal mogelijk is op het gebied van ontwerp, duurzaamheid en productaanbod.

Presentatie magazine
We presenteren dit magazine tijdens de komende beurs. De PSI Messe in Düsseldorf. Maar u kunt het magazine nu ook al hier downloaden!